1. Koper heeft het recht zonder opgave van redenen het product of de producten, binnen 14 werkdagen ingaande de dag van ontvangst, terug te sturen naar De Jager Handel en Transport. De klant dient per e-mail,  een verzoek in te dienen voor terugname van het product alvorens hij dit verstuurd. aangebroken zakken en bigbags met pellets worden niet mee berekend in het retourbedrag.

2. De kosten voor een retourzending van een bigbag of pallet met zakgoed bedraagd € 60.00. en worden in rekening gebracht aan de koper. Eventuele schade welke ontstaat tijdens het retour zenden aan De Jager Handel en Transport zijn voor verantwoording en rekening van de koper.  Voldoet het aangekochte product ( houtpellets in zakjes of bigbags) niet aan de eisen, en heeft het (water)schade opgelopen tijdens de opslag of het transport. Of zijn de pellets van onvoldoende aantoonbare kwaliteit? Dan proberen we de klant/koper kostenloos te stellen met een passende oplossing afhankelijk van de specifieke situatie.

3.Voorwaarde voor retourzending
a. de goederen dienen geheel compleet en in de originele staat te zijn
b. de goederen dienen ongebruikt te zijn
c. de goederen dienen schoon te zijn, zoals de klant deze heeft ontvangen (op de pallet, verpakt in folie anders kan het product niet getransporteerd worden.)
d. de goederen dienen geadresseerd te zijn aan het door De Jager Handel en Transport opgegeven retouradres

4.Na ontvangst van de goederen zal het aankoopbedrag, minus de eventuele kosten voor retourzending, en de reeds gebruikte goederen, binnen 30 dagen geretourneerd worden aan de koper.

Adres Retourzendingen:
De Jager Handel en Transport,
De klaster 1a
8584 VA Hemelum

Bulkleveringen:

Bulkleveringen worden niet retour genomen mits de kwaliteit aantoonbaar slechter is dan de reguliere/standaard leveringen van het product/pellets en de veiligheid en kachelprestatie van de afnemer/klant in het geding is. Brandstofpellets zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Veel van onze pellets in het assortiment kunnen in kwaliteit en samenstelling licht fluctueren. Wilt u dit voorkomen? pellets met EnplusA1 of DIN+ certificering hebben en gewaarborgde constantere kwaliteit. Wilt u de silo toch leeg laten halen? Dan kunt u contact opnemen met AbTexel transport. Bij dit bedrijf kunt u terecht voor een bulkwagen met zuigkracht. Alle kosten die hiervoor gemaakt worden, zijn voor de klant/afnemer.